Chandler

Chandler

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Syyslomakuvia + tokoreenit pyöräytetty käyntiin

Koira ja sen isäntä <3
Agilityn jatkokurssi alkoi tänään.
Into oli entisellään, mutta maltti oli parantunut huimasti!
Nyt karattiin esteille kuulemma vaan pari kertaa.
Ja niitä tehtiin taas entistä hienommin!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Syysloma! Mikä ihana juttu! Ei oo mulla ollu sellasta piiiitkään aikaan. Lukiossa viimeks? Eikä seuraava tenttikään ole kuin viiden viikon päästä - mitä tämä tämmönen on?

Mehän pyydettiin Chämpyltä anteeksi muuttoviikon tylsyyttä ja lähettiin heti loman ja uskomattoman kauniin syyssään kunniaksi Oulun Sanginjoen retkeilypolkuja tallaamaan. Jotenkin sitä reilu viiden kilometrin matkaan saatiin kulumaan parikin tuntia. Ja koira nautti!

Metsälenkillä voipi törmätä vaikka savuaviin puihin?!

Ei hullummat maastot meillä!

NOMNOM
Mitä jätitte eväät kotiin...

Chandleer... nuuska pois huulesta.

Vitsit ku sai taas mennä täysiä!

Kuten huomaatte, paikalla olo on ikävystyttävää.

Chandler löysi myös tällaisen ihanan kasan.
Arvakkaapa pitikö siinä käydä vähän pyörimässä...

Kerran reissun aikana neiti jätti korvat pensaikkoon, eikä tullut luokse kun kutsuin. Jäi vain seisomaan ja tuijottamaan muutamia metrejä meidän eteen ja säikähdin jo, että nyt saadaan nähdä, miten hirven kanssa menetellään. Vastaan tulikin joku iso ruskea eläin. Sepä osoittautuikin bordercolliepojaksi, Chandleriä noin kuusi kiloa suuremmaksi sellaiseksi. Saivat jäädä vähäksi aikaa leikille, kun oli niin hauskaa!


Kaikista metsän eläimistä vastaan tulee bc!

"Koitappa ottaa musta kuva ku meen niin lujaa!"

Tässäki meen lujaa!

Nappisilmä-Kaunotar <3

Chandler-neiti syysretkellä

Neiti lokakuu?


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tokoryhmäkin starttasi, ja kivalta ryhmältä vaikuttikin. Monta taitavaa koirakkoa! Jouduttiin meneen reeneihin pyörällä, kun Juha tarvi autoa työmatkoihin. Hienosti Chandler osaa kyllä kulkea pyörän kanssa. Ohitukset on parempia mitä kävellen ja uskompa, että tuo on ihan hyvä keino harjoitella välinpitämättömyyttä vastaan tulevia koiria kohtaan. Ei siinä vaan kerkeä katella perään.

Treenitkin meni kyllä yllättävän hyvin. Otettiin ensin ryhmässä luoksepäästävyys ja paikkamakuu, ja molemmat meni hienosti. En palkannut kertaakaan paikkamakuun aikana, mutta koska edellisestä oli niin paljon aikaa, jätin välimatkaa vain muutaman metrin. Vähän kääntyili lonkalle ja tuijotteli muiden reenejä kiinnostuneena, mutta olen erittäin tyytyväinen tulokseen suhteessa viimeaikojen reenikertojen määrään!

Otettiin yksitelleen seuraamista ja luoksetuloa. Maltti oli missä lie sillä aikaa kuin muut reenasivat ja Chandlerin piti odottaa omaa vuoroa. (Vinkuvanku ja hauhau, päästäkää mutki tonne!) Tekee hyvää vähän reenata tuota kärsivällisyyttäkin. Mutta sitten ku oma vuoro tuli niin oltiin kyllä entistä kuuliaisempana! Ja neitihän seuras! Täyskäännös oli väljä mutta muuten kontakti pysyi kiitettävästi. Parasta oli kun valmentaja sanoi Chandlerin tekevän työtä iloisen ja nauttivatn näköisenä. Luoksetulo oli niin vauhdikas, että valmentaja oli jo kerennyt miettiä että pysähtyyköhän tuo ollenkaan, mutta siihen se tuli tarkasti viereen. Ja kaikki tämä häiriössä ja palkatta kolmen kuukauden tauon jälkeen. Hyvä Chämppy! <3

1 kommentti:

  1. Hyvä Chämppy ja Anniina! <3 Soitellaan lisää joku päivä. (muistappa meidän möllit!!)

    VastaaPoista